Up

Parhaat kotimaiset koneet ja työlaitteet vuokraa Avant Rent

Etsi lähin vuokraamo

Mikä on Avant Rent?

Avant Rent -verkostomme kautta voit vuokrata Avant-kuormaajia ja -työlaitteita sekä Leguan-henkilönostimia.

Tarjoamme laajan valikoiman pienkuormaajia, työlaitteita ja henkilönostimia ympäri maan. Voit vuokrata kalustoa myös muilta kuin lähimmältä Avan Rent -liikkeeltäsi. Aina kannattaa kysyä – verkostomme auttaa sinua löytämään sen, mitä tarvitset!

Etsi nyt lähin vuokraamosi yli 15 vuokrauspisteen joukosta!

Tutustu Avant Rent -vuokraamoihin

Avant-kuormaajat ja -työlaitteet

Avantin kuormaajat ovat tunnettuja ketteryydestään, kompaktista koostaan ja tehokkuudestaan. Avantilla työskentely on helppoa ja yksinkertaista, etkä tarvitse pitkää käyttökokemusta onnistuaksesi työssäsi. Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopiva kone ja työlaitteet, joilla hoidat kevyesti loppuun projektin kuin projektin – mikä voisi olla parempaa!

Vai haluatko koneen tai työlaitteen sittenkin vain vuokralle? Avant Rent -vuokrausverkostomme valikoima on laaja, ja koko kalusto on vuokrattavissa eri puolilta Suomea. Näin saat aina tarvitsemasi työlaitteen vuokralle, missä tahansa oletkin.

Avant.fi

Leguan-henkilönostimet

Leguanin itsekulkevat henkilönostimet ovat Avantien tapaan innovatiivisia ja helppokäyttöisiä tuotteita, jotka ovat oman alansa tiennäyttäjiä. Kestävät ja luotettavat Leguanit tunnetaan myös erinomaisista maasto-ominaisuuksistaan. Leguanilla kuljet tarvittaessa ylös jyrkkääkin mäkeä. 

Käy nyt etsimässä itsellesi sopiva henkilönostin ja nouse korkeuksiin!

Leguanlifts.com

Avant Rent -kumppanit

Avant Rent -ketju takaa laadukkaan, luotettavan ja toimintavarman vuokrauspalvelun ympäri Suomen. Vuokrausverkostomme laajenee jatkuvasti, ja tulevaisuudessa jokaisen Avant Center -myymälän lähistöltä löytyy 2–3 vuokraamoa. Katso, mikä on sinun lähin vuokraamosi ja ketkä siellä palvelevat!

Tutustu Rent-kumppaneihin

Haluatko Rent-kumppaniksi?

Voisiko yrityksesi liittyä Avant Rent -verkostoomme? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää. 

Yhteystiedot