Up

Rent-kumppanit

Avant Rent -verkostomme kautta voit vuokrata Avant-kuormaajia ja -työlaitteita sekä Leguan-henkilönostimia.

Käytössäsi on koko maanlaajuisen Avant Rent -verkoston valikoima, eli voit vuokrata kenen tahansa Rent-kumppanin kalustoon kuuluvan pienkuormaajan, työlaitteen tai henkilönostimen, olitpa missä päin Suomea tahansa.

Tutustu lähimpään vuokraamoosi tarkemmin ja ota yhteyttä!

Avantpalvelu Oy

Vuokraamme Avant-työkoneet ja henkilönostimet yksityisille ja yritysasiakkaille

Vuokraamme pienkuormaajat, henkilönostimet sekä muut laiteet Turun seudulla mutta tarvittaessa myös koko Suomen alueella. Vuokraukseen sisältyy tarvittavat työlaitteet, kuljetukset ja tietenkin tankki täynnä, jotta työt voivat alkaa välittömästi!

Vuokarttavat kuormaajat sopivat monipuolisuuden ja ketteryyden johdosta erinomaisesti pientalojen rakennusprojekteihin tai vaikkapa viherrakentamiseen. Tarjoamme laajan lisälaitevalikoiman purku ja saneeraustöihin.

Yhteystiedot

TURUN SEUTU

PUH. 044 342 0040

Kakontie 4
21420 LIETO

Avantpalvelu vuokraa pienurakointiin soveltuvia kuormaajia Turun seudulla. Toimipisteestämme löytyy laaja valikoima lisälaitteita. Myös koneiden ja lisälaitteiden huollot.

HELSINGIN SEUTU

PUH. 044 342 0044

Teollisuustie 15
02880 VEIKKOLA

Toimipisteemme palvelee 4 vuorokauden vuokrauksista aina kuukausivuokrauksiin. Avantpalvelu vuokraa pienurakointiin soveltuvia kuormaajia Pääkaupunkiseudulla. Emme ole toimipisteessä jatkuvasti, vaan soitto toimii parhaiten!

AVANTPALVELU.FI